Notice: wpdb::prepare was called incorrectly. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 4.8.3.) in /home/estudioa/public_html/wp-includes/functions.php on line 4140
“eStudio wins several retail Concessions with EWR-B12 with innovative NEW STAND” | EStudio
MENU

“eStudio wins several retail Concessions with EWR-B12 with innovative NEW STAND”

27 Nov, 2017 Uncategorized

The New.Stand at EWR is a sprawling layout built to showcase the imaginative and vibrant finishes, fixtures, and colors which enhance the passenger experience. The space is composed of simple, geometric shapes which are evident in the fixtures and floor pattern. These simple forms are contrasted by the Garden State themed floor which mimics a shore line using tiered layers of resin. The use of these timeless and elegant shapes from floor to ceiling create intimate zones within the store and lend an appealing atmosphere to the space.